O sa va impartasesc ceva "taranesc", traditional, ca la mama acasa cum mai spunem noi.
Puneti la fiert 4 cartofi mari, curatati si taiati cuburi mari.
Caliti 2 cepe mari taiate julien, cand este patrunsa ceapa adaugati jumatate lingurita boia dulce, putin usturoi strivit de masa apasand cu podul palmei pe manerul cutitului (isi lasa aroma mult mai bine- asta am invatat-o de la bucatarul ala haios , blond si foarte britanic..;)))) , adaugati cateva cuburi de rosii in bulion, putin piper, o ceasca de apa si amestecati bine. Cand cartofii sunt fierti, ii luati si ii adaugati usor in tigaie peste ceapa si sosul de rosii. Potriviti cu sare, verdeata/busuioc si gata !!!
Ficaciorii proaspeti de pasare ii pregatiri la gratar ori in tigaie cu foarte putin ulei. NU UITATI, NU SE ADAUGA SARE CAND II PRAJItI, SE VOR INTARI.
SAREA O ADAUGATI CAND II ASEZATI PE FARFURIE !
Cu putina imaginatie si neaparat cu ceva acritura, o sa aveti o bunatate in farfurie.
Sa aveti pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu