Sa trecem la treaba ! ;))
Pentru o portie bogata avem nevoie de:
2 oua, putina ceapa,1 catel usturoi, piper, cimbru, vegeta, sare, 1 cartof
si optional ce se vede in imagine ;))) masline si ardei gras
taiem rondele subtiri cartoful si asezam frumos in tigaie incinsa cu putin ulei de masline, presaram peste cartof putina vegeta si lasam sa se patrunda bine si mai ales sa aibe aspectul de rumenit.
Intoarcem feliile de cartofi de pe o parte pe alta, usor ca sa nu le faramam, cand sunt patrunsi aruncam peste ei putina ceapa tocata marunt marunt, chiar data prin razatoare daca puteti ;)
Lasati ceapa sa se patrunda si se se inmoaie in uleiul de masline. Intre timp bate oualele, amestecam cu putina sare, vf cutit piper, vf cutit cimbru, usturoiul strivit si maruntit.
Turnam peste cartofi, pe margine incet indepartam omleta cu paleta ca sa nu s elipeasca de marginea tigaii si in acelasi timp sa se mai strecoare din zeama de deasupra...
Uitati-va usor dedesubt sa vedeti daca e facuta omleta, adaugati masline si rondele de ardei, daca puteti sa intoarceti omleta intreaga e bine daca nu faceti ca mine, impartiti-o in 2 si intoarceti cate o bucata.....foarte usor sa nu faramam ceva.
Cand e gata presaram busuioc.;)))))))))))
Merge de minune cu o salata si la mic dejun si la pranz
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu