luni, 26 martie 2012

Reteta 6 - Radulescu Costin -Tochitură cu mămăliguță



Ingrediente

1 ceapă potrivită
5 căței de usturoi
ouă ( unul pentru fiecare porție)
300 g cașcaval
1/2 cutie roșii decojite
150 ml supa de legume
250 ml suc roșii
300 g ciuperci champignon
300 g ficat pui
500 g gulaș porc
3 cârnăciori semi-afumați
200 g kaizer
sare, piper și alte condimente

Preparare

Se călește ceapa tocată mărunt cu usturoiul 3-4 minute și se stinge cu puțină supă de legume. Se lasă 5 minute și se adaugă ciupercile champignon care se opăresc în prealabil. Se lasă la foc potrivit 7 minute după care se adaugă ficatul de pui, gulașul de porc, cârnăciorii, kaizerul tăiat cubulețe și care a fost rumenit puțin înainte separat. Se pune restul de supă de legume, sosul de roșii și roșiile decojite tăiate cubulețe. Se condimentează după gust și se lasă acoperită la foc potrivit 20 min. Se servește în farfurie cu un ou ochi, mămăliguță și se rade cașcaval pe deasupra.

Poftă bună!




16 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Votez reteta 6 !!! Iulia

    RăspundețiȘtergere
  3. Votez reteta 6 ! ( Cristina )

    RăspundețiȘtergere
  4. votez aceasta reteta - Elena

    RăspundețiȘtergere
  5. votez reteta 6 ( Madalina )

    RăspundețiȘtergere
  6. Votez reteta cu numarul 6 ( Andrei )

    RăspundețiȘtergere
  7. Votez reteta 6 ( Laura ):)

    RăspundețiȘtergere
  8. votez aceasta reteta de tochitura cu mamaliguta, Daniela

    RăspundețiȘtergere